Hoe plaats ik een bestelling?

Klik op het product waarin u geïnteresseerd bent.
Als u het artikel wilt kopen, klik op TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN.
Deze actie opent een klein pop-up venster waarin u uw bestelling kunt bevestigen door op de knop in de rechterbenedenhoek te klikken.
Er wordt een nieuwe pagina geopend met een samenvatting van uw bestelling. Vul deze in met factuur- en leveringsgegevens.
Voeg ten slotte alle andere vereiste informatie toe.

Welke betaalmogelijkheden kan ik gebruiken?

U kunt kiezen uit: PayPal, Visa, Master Card, Bill Pay, Bankoverschrijving.

Wanneer ontvang ik mijn orderbevestiging per e-mail?

Zodra u uw online aankoop heeft voltooid en onze site uw bestelling heeft geaccepteerd, sturen wij u de bevestigingsmail met een ID-nummer. Zorg ervoor dat u uw spam/ongewenste mappen controleert, aangezien e-mails mogelijk niet in uw primaire inbox aankomen. Als u uw orderbevestiging meer dan 24 uur na aankoop bij ons nog niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we dit voor u kunnen onderzoeken. U ontvangt uw e-mail met de verzendbevestiging zodra uw pakket ons magazijn heeft verlaten.

Hoe kan ik een product retourneren?

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met het product dat u hebt gekocht, bieden wij u een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na aankoop (vanaf de dag van aankomst). Als uw product onder de garantie valt en niet goed functioneert, moet u contact met ons opnemen op het volgende e-mailadres: info@donnerberg.net, uw probleem uitleggen en de aankoopbon bijvoegen.

Waar kan ik het reclamatieformulier vinden?

Als u het product wilt retourneren, schrijf dan naar het volgende e-mailadres: info@donnerberg.net, om het reclamatieformulier op te vragen.

Kontakt: +49 89 215 400 980 Business hours: (Mon-Fri 8h-16h)
image contact block
Direct Sales
From manufacturer
Free delivery Free return
to EU and EEA countries